کارخانه محصولات غذایی صدک

پاستای سوسیس
  • 13 بهمن 1392
  • تعداد مشاهده : 1466 مرتبه

پاستای سوسیس

مواد لازم:
ماکارونی رشته ای ریز =1 بسته 75 گرمی
پیاز خرد شده =۳ عدد
سیر خرد شده=۱ حبه
گوشت چرخ کرده = نیم کیلو
سوسیس= نیم کیلو
شکر= یک چهارم پیمانه
پنیر ذوب شده = یک بسته
آب= نصف پیمانه
نمک و فلفل به اندازه کافی
سس مخصوص اسپاگتی
طرز تهيه:
طبق دستور روی بسته ماکارونی را بپزید.
سوسیس ها رو بصورت اریب یا کج کج خرد کنید .موقعی که سرد باشن بهتر خرد میشن
پیاز و سیر رو تو روغن تفت بدین و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و نمک و فلفل بزنید
آب و شکر و سس اسپاگتی رو با هم مخلوط و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بپزه
حالا سوسیس ها رو به سس اضافه کنیدو بگذارید حدود یک دقیقه دیگر سوسیس ها داخل سس بپزه. بعد از اینکه سس آماده شد
روی پاستا بریزید. در این روش پاستا به اصطلاح دم گذاشته نمی شود.
روی تمام مواد پنیر بریزید و داخل ماکروفر بگذارید تا پنیر آن ذوب شود. یا می توانید پنیر را از قبل ذوب کرده روی مواد بریزید.

برچسب ها

Loading