کارخانه محصولات غذایی صدک

سالاد ناگت مرغ
  • 13 بهمن 1392
  • تعداد مشاهده : 1398 مرتبه

سالاد ناگت مرغ

مواد لازم :
 
 
 
ناگت مرغ صدک 250 گرم
ساقه کرفس خرد شده 90 گرم
فلفل سبز دلمه ی 40 گرم
فلفل رنگی دلمه ی 20 گرم
سس میونز صدک 50 گرم
خیارشور خرد شده صدک 40 گرم
آبلیمو یک قاشق غذا خوری
پیازچه خرد شده 20 گرم
  جعفری ساطوری  20 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه:
 
ناگت مرغ  را در روغن تفت داده و درصورت تمایل خرد می کنیم. فلفل سبز، فلفل رنگی دلمه ای، ساقه کرفس، خیار شور و پیازچه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. سپس ناگت مرغ، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل، آبلیمو و سس میونز را به آن اضافه نموده و سالاد را مخلوط می کنیم. سالاد آماده سرو می باشد.
 

برچسب ها

Loading