کارخانه محصولات غذایی صدک

فیله ماهی سوخاری با سس لیمونگ
  • 13 بهمن 1392
  • تعداد مشاهده : 1525 مرتبه

فیله ماهی سوخاری با سس لیمونگ

فیله ماهی سوخاری  صدک 4 عدد
سیب زمینی 500 گرم
کره 250 گرم
شکر 20 گرم
نمک ، فلفل سیاه
به ميزان لازم
آرد 4 قاشق غذاخوری
زرد چوبه يک چهارم قاشق چايخوری
قرص عصاره ماهی یا سبزیجات 2 عدد
شیر 1 ليتر
لیمو ترش 3 عدد
شبد تازه ، کاهو و میوه و فلفل برای تزیین
به ميزان لازم
 
طرز تهیه:
 
فیله ماهی را با کره سرخ می کنیم. بعد کاهو  خرد شده را داخل دیس ریخته و فیله ماهی را روی آن قرار می دهيم. سس لیمو را روی فیله سرخ شده ریخته و با میوه فصل و شبد تزیین می کنیم در ضمن سیب زمینی را می توان سرخ یا آب پز کرده و در کنار فیله ماهی گذاشته و به جای برنج از آن استفاده کرد و مقداری سس لیمو روی سیب زمینی آب پز شده می ریزیم. 
طرز تهیه سس لیمو: ابتدا کره را آب کرده و بعد 3 قاشق آرد را در آن حل می کنیم و شیر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. کمی زرد چوبه برای رنگ سس به آن اضافه می کنیم و سپس عصاره ماهی یا سبزیجات به آن اضافه می کنیم ( یک قرص عصاره برای هر لیتر ). کمی نمک و فلفل سیاه برای عطر به آن اضافه می کنيم. بعد ا ز یک یا دو دقیقه جوشیدن سس آماده می باشد.

برچسب ها

Loading