کارخانه محصولات غذایی صدک

دلمه سوسیس و آلو
  • 13 بهمن 1392
  • تعداد مشاهده : 1400 مرتبه

دلمه سوسیس و آلو

مواد لازم :
سوسيس گوشت دودی صدک =هشت عدد 
سس خردل =دو قاشق غذاخوري
آلو برقاني خشك بدون هسته (خيس خورده) =24 عدد
ژامبون گوشت  صدک =هشت ورق
كره نرم شده =يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
 
سوسیس ها رو از کنار با یک چاقوی تیز برش دهید شکاف بايد تا عمق سوسيس برود. داخل شكاف سوسيس‌ها را سس خردل بماليد و درون هر يك، سه عدد آلو قرار دهيد.
دور سوسيس‌هاي پر شده را با ورقه‌هاي ژامبون بپيچيد و محكم كنيد. براي محكم‌تر شدن مي‌توانيد دور دلمه‌ها را با نخ تميزي محكم كنيد.
فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 260 درجه فارنهايت روشن كنيد تا داغ شود، اطراف سوسيس‌ها را با كره چرب كنيد و آنها را درون سيني فر بچينيد. سيني را به مدت 15 الي 18 دقيقه يا تا زماني كه دلمه‌هاي سوسيس طلايي شوند، درون فر قرار دهید.

برچسب ها

Loading