کارخانه محصولات غذایی صدک

اردور ژامبون گوشت با کلم بروکلی
  • 13 بهمن 1392
  • تعداد مشاهده : 1348 مرتبه

اردور ژامبون گوشت با کلم بروکلی

مواد لازم:
کلم بروکلی = یک دسته
ریحان تازه = حدود ٢٠ برگ
ژامبون گوشت = ١٠ الی ١٢ ورق
سرکه بالزامیک = ١ فنجان
روغن زیتون به میزان لازم 
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم بروکلی را به ساقه های نازک تقسیم می کنیم، یک ظرف آب را بجوش می آوریم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم بعد کلم ها را درون آب جوش می ریزیم یک دقیقه زمان می دهیم و بعد کلم ها را از آب جوش خارج کرده و درون ظرفی که از قبل پر از آب و یخ کرده ایم می گذاریم. وقتی کلم ها کاملا سرد شده از آب سرد خارج می کنیم و با دستمال آشپزخانه آنها را کاملا خشک می کنیم.
حال کلم بروکلی ها را با کمی نمک و فلفل طعم دار کرده ، روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون می مالیم و کلم ها را روی گریل (کباب پز) گذاشته و کبابی می کنیم. (حدود ٣ الی ۴ دقیقه برای کبابی کردن کلم ها کافی است)
یک فنجان سرکه بالزامیک را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا غلیظ شده و حدود ۴/١ فنجان شود.
کمی روغن زیتون را گرم کرده و برگهای ریحان را در روغن داغ انداخته و کمی آنها را سرخ می کنیم. (چند ثانیه کافی است).
وقتی کلم ها کبابی شد یکی یکی ساقه ها را روی یک برگ ژامبون می گذاریم، روی آنها کمی سرکه بالزامیک و روغن زیتون می ریزیم و ژامبونها را دور کلم ها می پیچانیم و در ظرف سرو می چنیم و بعد برگهای ریحون تفت داده شده را روی آنها می ریزیم.

برچسب ها

Loading