کارخانه محصولات غذایی صدک

بروسكتا
  • 13 بهمن 1392
  • تعداد مشاهده : 1458 مرتبه

بروسكتا

 مواد لازم :
 
نان باگت  1 عدد
سير 1 حبه 
ژامبون گوشت ورقه شده
به تعداد برشهاي نان
پنيرپيتزا 200 گرم
پيار كوچك 1 عدد
فلفل دلمه اي كوچك 1 عدد
روغن زيتون  1/3 پيمانه
   ريحان خرد شده  2 قاشق غذا خوري
   فلفل سياه  به میزان لازم
طرز تهيه:
فر را از قبل 190 درجه گرم كنيد. سير را رنده كنيد و با روغن زيتون و ريحان مخلوط كنيد. نان باگت را از عرض به شكل اريب ببريد. روي هر قطعه نان يك قاشق از مخلوط روغن زيتون بريزيد.ژامبونها را روي نان بگذاريد. فلفل دلمه اي و پياز را خلالي خرد كنيد و روي ژامبونها بريزيد. در آخر فلفل سياه بزنيد و روي هر برش نان يك ورقه نسبتا ضخيم پنير بگذاريد.

برچسب ها

Loading